Terug naar Insurblog
Groei

Fidus start landelijk met WeGroup

De afgelopen periode heeft Fidus uitgebreid de meerwaarde van het WeGroup platform getest aan de hand van een pilot. De efficiënte werkwijze en prettige klantervaring zijn veelbelovend, waardoor Fidus ervoor heeft gekozen om landelijk met WeGroup te starten! Wij ondersteunen vanaf nu de kantoren van Fidus met onder meer:

·       Pro-actief portefeuillebeheer uitvoeren onder bestaande zakelijke relaties en intakes faciliteren voor nieuwe relaties.

·       Datagedreven advies verlenen door het ophalen van relatie- en polisgegevens uit ANVA, aangevuld met diverse koppelingen die zorgen voor een realtime verrijking van informatie in de risicoscan.

·       Efficiënter werken en het elimineren van fouten in de hele keten door een gestroomlijnd adviesproces.

We verwelkomen de kantoren van Fidus tot de WeGroup familie en we wensen de adviseurs van Fidus een prettige dienstverlening toe!

Speciale dank ook aan ANVA voor de afgelopen periode. De flexibele koppeling en de expertise en inzet van de mensen van ANVA hebben deze implementatie mede mogelijk gemaakt!

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Name
Position
Company
Category
No items found.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...