Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Insurtech risicoanalyses zorgen voor enorme efficiencyslag

Faster Forward en WeGroup werken samen aan nieuwe verbinding.

Het inventariseren van verzekeringsrisico’s kan veel tijd kosten. Faster Forward en WeGroup verbinden daarom hun software en creëren hiermee een enorme efficiencyslag. Elements gebruikers kunnen namelijk in no-time particuliere en zakelijke risico’s inventariseren en adviseren over verzekeringen en preventie. Bovendien ontstaan er meer cross- en upsell kansen en wordt moeiteloos invulling gegeven aan de zorgplicht.

Lichten op groen

De afgelopen maanden zijn Faster Forward Elements en het adviesplatform van WeGroup met elkaar verbonden. Meerdere scenario’s zijn getest en veilige data-uitwisseling via API’s is ontwikkeld. Alle lichten staan op groen en de software-combinatie wordt binnenkort uitgerold bij de eerste advieskantoren.

Insurtech is de toekomst

Steeds meer bedrijven in de verzekeringsbranche zoeken oplossingen bij gespecialiseerde technologiebedrijven. WeGroup en Faster Forward zijn voorbeelden van zulke insurtechbedrijven. Door krachten te bundelen kunnen ze nog betere insurtech oplossingen ontwikkelen voor financieel advieskantoren.

Arjuna Bosch

ARJUNA BOSCH

WeGroup

“Een adviseur start bijvoorbeeld een risico inventarisatie vanuit het klantdossier in Elements. Vervolgens worden gegevens automatisch ingevuld, risico’s geïnventariseerd en adviezen opgesteld in ons datagedreven platform. Tot slot worden de adviesrapporten weer opgeslagen in Elements. Dit zorgt voor een gestructureerde werkwijze en een tijdsbesparing van 30%.”

André van Nieuwenhuijzen

ANDRÉ VAN NIEUWENHUIJZEN

Faster Forward

“Met deze nieuwe insurtech-combi wordt het werkproces van financieel dienstverleners veel efficiënter. WeGroup heeft namelijk de slimme algoritmes, wij hebben het CRM met klantdata. Door deze met elkaar te verbinden is het handmatig overtypen van gegevens verleden tijd.”

Lancering op 9 maart

Faster Forward en WeGroup presenteren deze nieuwe insurtech-verbinding tijdens een gezamenlijk webinar op 9 maart om 10:00.

Inschrijven
Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Name
Position
Company
Category
No items found.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...