Terug naar Insurblog
Groei

Expert Talk: 3 tips voor een gezonde portefeuillegroei

Als verzekeringsadviseur is het belangrijk om uw klantenportefeuille te doen groeien. Maar hoe kunt u dit realiseren met het gebruik van digitale middelen? Arjuna Bosch, Nederlandse marktexpert bij WeGroup, legt uit in deze Expert Talk hoe u een gezonde portefeuillegroei kan realiseren met hands-on tips en voorbeelden.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar adviseurs - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...