Terug naar Insurblog
Verzekeringstrends

Expert Talk: De internationale rol van de adviseur

In Nederland zien we in de verzekeringsmarkt een aantal trends en ontwikkelingen: denk aan de digitalisering van distributie, bestaande verdienmodellen die onder druk staan en een toename van digitale mogelijkheden door de hele keten: van risico inventarisatie tot adviseren en van acceptatie tot claims afhandeling. Maar hoe zit dat in de rest van Europa? Arjuna Bosch, Nederlandse marktexpert bij WeGroup, geeft in deze Expert Talk inzicht in de ontwikkelingen van Europese landen en de rol van adviseurs internationaal.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar adviseurs - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Hoe kan u als verzekeringsadviseur deze fygital aanpak succesvol implementeren?

Bij WeGroup stellen we ons dagelijks deze vraag. Daarom ontwikkelden we het digitale distributieplatform om uw adviesproces te optimaliseren. Adviseren, bemiddelen en beheren van verzekeringen. Simpel en efficiënt!

Ontdek WeGroup

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...