Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: Hoe bereid je een digitaal klantgesprek voor?

Tussen december 2019 en mei 2020 is het aantal gebruikers van Zoom gestegen van 10 miljoen per dag naar een duizelingwekkende 300 miljoen dagelijkse gebruikers wereldwijd. Het is duidelijk dat de Covid-crisis ervoor heeft gezorgd dat online meetings deel uitmaken van “het nieuwe normaal”. Waar moet je als verzekeringsadviseur op letten om de ervaring voor uw klanten te verbeteren tijdens online meetings? Hoe zorg je ervoor dat je op afstand een persoonlijke band opbouwt? Arvid De Coster, Co-founder en CEO van WeGroup, staat stil bij de manier waarop je voor de optimale klantbeleving zorgt tijdens een online meeting.

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar adviseurs - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...