Terug naar Insurblog
Groei

Expert Talk: Werken met distributiepartners

Volgens een studie van één van de grootste onderzoeks- en consultancy organisaties ter wereld zullen tegen 2030 zo’n 40% van alle verzekeringsproducten in Europa worden verkocht via derde partijen zoals bijvoorbeeld autodealers of makelaars. Maar hoe kunt u als adviseur of verzekeringsaanbieder dit succesvol inzetten, en waar moet u op letten? Arjuna Bosch, Nederlandse marktexpert bij WeGroup, staat in deze Expert Talk staat stil bij de samenwerking van adviseurs met andere verzekeringsaanbieders en distributie partners.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar adviseurs - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...