Terug naar Insurblog
Digitalisering

Hello Insurance #2: Jack Vos

In deze aflevering van Hello Insurance spreken wij met Jack Vos van Building Blocks. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van geavanceerde algoritmes om consumentengedrag te voorspellen. Welke toepassingen bestaan er al in de verzekeringsbranche? Is Data Science ook bereikbaar voor kleinere advieskantoren? Is er nog een rol voor de adviseur wanneer Artificial Intelligence steeds verder gaat in het overnemen van werkzaamheden? Dat en meer in dit boeiende gesprek met Jack Vos!

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
In de Hello Insurance serie spreken we boeiende gasten uit de verzekeringsbranche. Bekijk de video of luister de podcast voor jouw inspiratie op het gebied van innovatie en digitalisering!
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...