Terug naar Insurblog
Digitalisering

Hello Insurance #3: Edwin Perotti

Met Edwin Perotti van SVC & Insurance Data spreken wij over beheersing van processen en data in een sterk gedigitaliseerde verzekeringsbranche. Het controleren en beheersen van je datastromen zijn essentieel om juist analyses te maken en aan de voorkant een goede service te blijven bieden aan je klant. Steeds meer gespecialiseerde spelers komen op de markt die data gebruiken om bijvoorbeeld voorspellingen van klantgedrag te doen. Dit kan echter alleen als deze data goed georganiseerd is en op de juiste manier ontsloten wordt. Edwin geeft een kijkje hoe dit werkt aan de achterkant en wij bespreken welke voordelen dit oplevert voor een volmachtbedrijf of adviseur.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
In de Hello Insurance serie spreken we boeiende gasten uit de verzekeringsbranche. Bekijk de video of luister de podcast voor jouw inspiratie op het gebied van innovatie en digitalisering!
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...