Terug naar Insurblog
Digitalisering

Hello Insurance #4: Jan van der Struik

Heinenoord is 1 van de snelst groeiende verzekeringsbedrijven van de Nederlandse markt. Wat vraagt het van je bedrijf om onder een hoog groeitempo de service te kunnen blijven bieden die klanten gewend zijn van hun adviseur? Wat is er voor nodig om je digitalisering naar het volgende niveau te brengen terwijl je ook de dagelijkse operatie draaiende moet houden? En wat kunnen we van een snel groeiend bedrijf leren dat de ambitie heeft om een top 3 speler te worden? Dat en nog veel meer bespreken wij met Jan van der Struik, operationeel directeur van Heinenoord Holding.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
In de Hello Insurance serie spreken we boeiende gasten uit de verzekeringsbranche. Bekijk de video of luister de podcast voor jouw inspiratie op het gebied van innovatie en digitalisering!
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...