Terug naar Insurblog
Automatiseren

Hello Insurance #5: Michael Mackaaij van Nexxbiz over de schoonheid van automatiseren

In de nieuwste #HelloInsurance gaat Arjuna Bosch in gesprek met Michael Mackaaij (nexxbiz) over #automatisering in de verzekeringsbranche.

Waar voeg je persoonlijk waarde toe en waar kun je tijd besparen door automatisering? Daarbij spreken we ook over provisietransparantie, eten of gegeten worden in de huidige markt, welke invloed dit heeft op het klantbelang en het event wat o.a. de Stichting Contactgroep Automatisering organiseert op 5 juli: Be The Change.

Luister je de uitzending liever onderweg? Dat kan!

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
In de Hello Insurance serie spreken we boeiende gasten uit de verzekeringsbranche. Bekijk de video of luister de podcast voor jouw inspiratie op het gebied van innovatie en digitalisering!
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...