Terug naar Insurblog
Automatiseren

Portefeuilebeheer met de nieuwe quickscan

4 Juli presenteerden we de werkwijze van de nieuwe quickscan.

Vanaf nu kun je de particuliere en zakelijke Quickscan vinden onder gesprekken! Met deze scan kun je eenvoudig relaties uitnodigen om wijzigingen in hun situatie in kaart te brengen. De scan wordt automatisch gevuld met reeds bekende gegevens, waardoor je relatie enkel gewijzigde zaken aan hoeft te passen. Deze nieuwe stap maakt het beheer van je portefeuille nog efficiënter en klantvriendelijker.

Probeer de scan zelf uit via 'Gesprekken' en nodig klanten direct eenvoudig uit via 'Campagnes'.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
Via onze webinars willen we adviseurs op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...