Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Webinar: De langverwachte lancering van WeGroup in Nederland

U bent verzekeringsadviseur. U wilt voldoen aan de steeds hogere verwachtingen van uw klanten en onderscheidend blijven. U wilt hierbij gebruik maken van digitale, innovatieve oplossingen, zonder de persoonlijke touch uit het oog verliezen. Maar hoe implementeert u nu deze hybride aanpak? In dit webinar introduceren we de langverwachte komst van de Belgische scale-up WeGroup naar Nederland! Arvid de Coster, CEO, Bjorn Vuylsteker, CPO en Arjuna Bosch, Country Manager Nederland nemen u mee in het verhaal van digitalisering ten dienste van u en uw klanten. Ze lichten toe hoe uw adviesproces, van risico inventarisatie tot adviesrapport, ondersteund kan worden met de krachtige technologie van WeGroup. Daarbij staat het in kaart brengen van risico's en klantbehoeftes, efficiënter werken en portefeuillegroei realiseren centraal. Ontdek hoe het digitaal distributieplatform uw kantoor praktisch kan ondersteunen, samen met onze gast van advieskantoor Paardekooper Private Insurances.

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
Via onze webinars willen we adviseurs op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...