Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

WeGroup presenteert Zakelijke Risicoscan

WeGroup lanceert de gloednieuwe zakelijke risicoscan. Een scan waarmee je als adviseur eenvoudig en gestructureerd de risico's en behoeftes van zakelijke klanten in kaart kunt brengen.

- Gepersonaliseerd en efficiënt. Bespaar tijd met dynamische vragenlijsten, aangevuld met tientallen databronnen. Breng structuur in je adviesproces en lever een compleet, risicogedreven advies.
- Vakkundig en Flexibel. De scan creëert vakkundige adviezen, ontwikkeld met verzekeringsprofessionals. Alle adviezen zijn volledig aan te passen. De expertise van de adviseur staat centraal.
- Professioneel en proactief. Deel je advies in een modern en overzichtelijk adviesrapport. Benader bestaande klanten proactief om wijzigingen door te geven. Voorkom onnodige invoer bij klanten door vooraf ingevulde gegevens.

Op 4 oktober presenteerden we hoe het WeGroup platform in de praktijk werkt.

"Door WeGroup kunnen we ons richten op wat echt belangrijk is: de klant."

Over
Arjuna Bosch
Als Country Manager van Nederland bij WeGroup leidt Arjuna de lancering in Nederland. Dankzij zijn uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche en zijn marketing kennis, is hij de go-to persoon voor al je vragen over de Nederlandse markt. Vragen over pasgeboren baby’s ook trouwens!
Over de videoserie
Via onze webinars willen we adviseurs op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
share

Ontdek #InsurBlog,
uw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, gesprekken met experts, mini guides, blog artikelen en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor uw interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...